Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár beállítása

Kerékpár beállítása
Hogyan állítsuk be a kerékpárunkat? Ha a kerékpárodat otthon szeretnéd beállítani, ezek lehetnek a segítségedre. 

Az otthoni beállításhoz a következőket ajánljuk:

1. Applikációk

http://www.sizemybike.com

Néhány adatból segít meghatározni a kerékpárunk ideális méreteit. Az applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Pay-ből minimális összegért. 

http://bikefastfit.com 

Ha szeretnéd videóra venni a mozgásodat, kielemezni, és megtalálni az ideális testhelyzetet, akkor ezt az App Store-ból letölthető, fizetős applikációt ajánljuk.

2. Tapasztalat

Ha külső segítség nélkül szeretnénk megtalálni a legjobb beállítást, és csak a tapasztalatunkra akarunk hagyatkozni, akkor azt a két szabály érdemes követni, hogy mindig csak egy kicsit változtassunk és egyszerre csak egy dolgon. Az új beállítással menjünk legalább 30-50 km-t és csak utána módosítsunk újra.  

A nálunk vásárolt kerékpárok esetében bármikor ingyenesen kérheted kollégánk segítségét. Időpontot a Navigáció / Időpont foglalás menüpont alatt javasolhatsz. A kényelmetlenség nagyságától függően egyeztetjük a beállítás helyét és időtartamát. A mobilszerviz szolgáltatáshoz hasonlóan itt is lehetőség van kiszállásra.

A kerékpár alapbeállítását a vásárláskor elvégezzük. Első lépésként lemérjük a törzs és a végtagok hosszát, és ez alapján beállítjuk a nyerget és a kormányt. Második lépésként bike fit elemzést készítünk a kerékpáron végzett mozgásról. Harmadik lépésként görgőn való használat közben ellenőrizzük az adatokat.