Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Simplon, konfigurálható kerékpárok

Ha valóban egyedi bringát szeretnél, válaszd a kifejezetten hozzád alakított, Simplon konfigurálható kerékpárok egyikét, mely stílusában, méretében, beállításaiban teljesen a Te igényeidet tükrözi majd!
Rendezés:

Simplon manufaktúra

A Simplon kerékpárok története 1930-ig nyúlik vissza, amikor a Bóden-tó osztrák partján fekvő Hard településen Josef Hämmerle kerékpárboltot nyitott. Az 1950-es években üzletében egyre többen keresték a svájci kerékpárokat, ami nem tetszett neki, ezért elhatározta, hogy csúcsminőségű osztrák biciklik gyártásába kezd két fiával. A Simplon márkát 1961-ben vezették be a piacra, országúti kerékpárjaik egyre népszerűbbek lettek a versenyzők körében, a Tour of Austria 1981-es győztese is Simplont használt. 1988-tól gyártanak MTB-ket. 1995-től Ausztriában és Svájcban, 2017-től Nagy-Britanniában, Lichtensteinben, Belgiumban és Szingapúrban is árulják kerékpárjaikat, manapság már trekkingeket és e-bike-okat is.

A Simplon minden kerékpárja egyedi: csak megrendelésre gyártanak, a vevő egyéni igényei alapján. Egyedi méretezés, egyedi stílus, egyedi beállítások a preferált terepre - ezt nyújtja a Simplon Individual System. Ha Simplon kerékpárt szeretnél venni, eljövünk Hozzád, lemérjük a méreteid, megbeszéljük, hol és hogyan használnád a biciklit, milyen a stílusod, kérdezünk és tanácsokat adunk. Ezek alapján állítjuk össze a Te Simplon kerékpárodat, amit egyedileg gyártanak le, szerelnek össze az ausztriai Hardban.