Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Simplon PRIDE TRI, Rival eTap AXS

2.275.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 02.

Nincsennek előre elkészített Simplon kerékpárok. Mindegyiket a vevő egyedi igényei alapján állítjuk össze, és azt az ausztriai manufaktúrában kézzel készítik el. A raktárkészlet azt jelzi, hogy az adott modellnél az összeszereléshez szükséges valamennyi alkatrész rendelkezésre áll az üzemben.

A konfigurátort itt találod.

Nem értékelt
Minden termék raktárról
Kedvező szállítási díjak
30 nap cseregarancia

Leírás

A Pride TRI fejlesztése során az aerodinamika és az ergonómia állt a középpontban. A váz és a tartozékok ideális kialakításához alapos áramlásszimulációkat és intenzív szélcsatorna-teszteket végeztek, és az eredmény minimális légellenállással támogatja a triatlonversenyzőket. Keresztszélben a vitorla hatása további értékes meghajtóerőt generál. A kerékpárt az FSA-val együttműködve fejlesztették ki. Ezért utólag is számos testreszabási és utólagos felszerelési lehetőség használható.

 

A Simplon közel 100 éve gyárt kerékpárokat a festői Boden-tó melletti Hardba, az osztrák, svájci és német határ közelében. Jozef Hämmele alapított, aki a 30-as években nyitotta meg első kerékpárüzletét, majd két fiával együtt hamarosan prémium kerékpárok gyártásába kezdett.

 

A Simplon a mai napig a különleges, csúcsminőségű kerékpárok gyártója. Mivel minden munkafázist kézzel végeznek, ezért a manufaktúra gyártási kapacitása nem túl nagy, évente mindössze 10-12000 kerékpár készül többnyire, amit többnyire Svájcba, Németországba, Ausztriába és Angliába értékesítenek.

 

A saját kerékpárodnál kiválaszthatod a neked megfelelő ülést, a kormányt, a stucnit, a hajtást, a kerekeket, a váltót, gyakran még a nyeregcsövet is – egyszóval minden olyan lesz rajta, amilyet szeretnél.

 

A megrendelés leadása után kollegánk meg fog keresni, és egyeztetitek a végleges konfigurációt, ami alapján Ausztriába elkészül a kerékpárod.

Az itt közölt árak tájékoztató jellegűek, a pontos érték a forint euró árfolyam, valamint a kiválasztott alkatrészek alapján változhat.

Ha előzetesen szeretnél tájékozódni a választható alkatrészektől, megteheted a Simplon oldalán itt.

 

A kerékpár átadási időpontját a konfiguráció összeállítása és a manufaktúrával való egyeztetés után fogjuk tudni megmondani.

Youtube videók

Hasonló termékek